Algemene voorwaarden worden vaak niet gelezen. Toch raden wij u aan deze goed door te nemen, zodat u weet wat onze werkwijze is. Mocht u hier na het lezen toch nog vragen over hebben, stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt.

Deze website is bedoeld ter informatie, via persoonlijk advies zullen wij u helpen tot het maken van de juiste keuze voor uw trap en vloeren.


Onze werkwijze:artikel 1: U heeft ons gevonden via deze website of op een andere manier en wilt graag meer weten. Wij komen langs voor advies, of u kunt komen naar een van de showrooms. Hier kunnen wij samen met u bepalen welk pvc het beste bij u past.


artikel 2: Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het assortiment komen wij altijd op locatie om precies te bepalen welke hoeveelheden u nodig hebt en of er extra ondervloeren of voorbereidingen aan de vloer nodig zijn.


artikel 3: Hierna ontvangt u van ons een offerte, waarin alle kosten zijn opgenomen voor uw situatie. U heeft nu 14 dagen wettelijke bedenktijd.


artikel 4: Wanneer u 50% van de offerte heeft aanbetaald, gaan wij over tot het bestellen van de u gekozen artikelen. Zodra deze besteld zijn nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het daadwerkelijk leggen van uw opdracht.


artikel 5: De dag van het leggen van uw opdracht dient er altijd een volwassene op de locatie aanwezig te zijn, ook bij de oplevering hiervan. Wanneer er wordt opgeleverd dient u per pin of contant het resterende bedrag van de offerte/factuur te voldoen. Hier is geen uitstel op mogelijk.


artikel 6: Mochten er onverhoopt klachten zijn, wat wij absoluut niet verwachten, kunt u zich altijd tot ons richten via onze contactgegevens. Wij zullen uw klachten binnen 24 uur in behandeling nemen. U ontvangt dan de volledige klachtenprocedure via de email.